'KRALJEVI' IZNENADILI / Bivši izbornik Vatrenih objasnio kako je Real stigao do velike pobjede: 'Rekli bi da u takvoj utakmici Chelsea ima veće šanse, ali...'

Image
Foto: Pofimedia

Real je pobjedom od 3:1 u Londonu nad Chelseajem napravio veliki korak prema plasmanu u polufinale Lige prvaka

7.4.2022.
9:18
Pofimedia
VOYO logo

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka Real Madrid je na gostovanju pobijedio Chelsea s 3-1 i došao na korak do prolaska u polufinale.

Image
DIVE SE HRVATSKOM MAESTRU /

Poznati sportski list naklonio se Modriću: 'Luka nikada ne razočara u velikim utakmicama, zbog njega je Benzema bio kao Messi..'

Image
DIVE SE HRVATSKOM MAESTRU /

Poznati sportski list naklonio se Modriću: 'Luka nikada ne razočara u velikim utakmicama, zbog njega je Benzema bio kao Messi..'

Real je odigrao sjajno i Sva tri gola za "Kraljevski klub" zabio je francuski napadač Karim Benzema, a za drugi mu je asistirao Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić utakmicu je pratio kao stručni komentator na jednoj televiziji i nakon susreta sipao je komplimente na račun Benzeme, Modrića i Reala te ustvrdio da su Madriđani u potpunosti zasjenili Chelsea.

Image
Foto: Profimedia

"Osim u deset minuta u drugom poluvremenu, Real Madrid je, što se tiče energije, izgledao kao momčad iz Premierlige, bili su agresivniji, borili su se za svaku loptu. Prije susreta bi svi rekli da Chelsea ima više izgleda u 'otvorenoj' utakmici od Real Madrida jer je Real starija momčad. Ali ne, bili su puni energije, bili su briljantni", poručio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Bilić je progovorio i o treneru Reala Carlo Ancelottiju. Komentirao je njegov trenerski stil i otkrio što mu je Talijan rekao o tome prije nekoliko sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nema jako kompleksne taktike. Jednom sam pričao s njim kada su igrali u Turskoj i rekao mi je: 'Imao sam taktike u Milanu, u Chelseaju... A,i kada sam stigao u Real, ti su igrači najbolji na svijetu. Daje im okvire igre, ali ne previše toga", rekao je Bilić, na što se u razgovor uključio drugi stručni komentator, legendarni engleski branič Jamie Carragher.

'Ancelotti zna sve'

"Mislim da je on trener koji je najprikladniji za vođenje vrhunskih igrača. Pričao sam s igračima i trenerima, voljeli su Ancelottija, svi kažu da je sjajan lik. Nije veliki taktičar poput Mourinha i u svakom klubu kojem je bio, odgovara mu imati velike zvijezde u momčadi, vole ga", rekao je Carragher, na što je Bilić odgovorio na kraju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, postoji izreka da je manje nekad više. ali nemojte zaboraviti na ono što je napravio protiv Chelseaja. U momčad na desnu stranu nije stavio ofenzivce Rodryga ili Asensija, nego veznjaka Valverdea i on je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Ancelotti poznaje taktiku, zna sve, ali zna i kada treba taktiku koristiti puno, a kada malo."

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo