BILIĆ ISKRENO O PROBLEMU KOJI GA MUČI: / 'Volio bih ja dovesti Modrića, Rakitića ili Perišića, ali...'

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši West Hama rezultatski su iznimno loše otvorili sezonu u Premier ligi u kojoj ih je u prvome kolu s terena ispratio Mourinhov Manchester United pobijedivši ih s i više no uvjerljivih 4-0

14.8.2017.
23:53
PIXSELL
VOYO logo

Momčad puna novih imena još se uvijek uigrava, no kada se Javier Hernandez, Marko Arnautović, Joe Hart i Pablo Zabaleta bolje 'upoznaju' sa suigračima, očekuje se i da Bilićeva momčad ne upisuje takve poraze.

Večernji list prenosi Bilićeva razmišljanja o snaženju momčadi pa nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije priznaje i da bi u svojoj momčadi volio neke od igrača koje je vodio u izabranoj vrsti, no...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši igrači meni su bili jako zanimljivi. No ove najbolje poput Modrića, Rakitića, Kovačića, Perišića nisam mogao dovesti jer su za nas jednostavno preskupi. Pa čak i da možemo platiti, njima naš klub vjerojatno ne bi bio zanimljiv. Sigurno je da takvi igrači ne bi željeli doći, kako se kaže, s konja na magarca", kaže i zaključuje priznanjem:

"Mogao sam riskirati i uzeti dva, tri igrača iz HNL-a. Jer, ima tu puno zanimljivih igrača, primjerice Nikola Vlašić. No, on i neki drugi igrači ne mogu doći jer, da bi dobili radnu dozvolu, moraju igrati za reprezentaciju. A kad već zaigraju za reprezentaciju, onda žele ići u jače i bogatije klubove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo