BILI TIĆ POSTAO ZEBRICA: / 'Iniesta je moj idol, ne uspoređujte me s Pirlom'

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj

Andrija Balić sjedio je na klupi Udinesea u srijedu na gostovanju kod Empolija, a u petak je i službeno predstavljen u klubu iz Friulija.

5.2.2016.
13:18
PIXSELL, Ivo Cagalj
VOYO logo

Bivši igrač Hajduka odgovarao je na pitanja talijanskih novinara, koji su ga, nadamo se ne samo zbog frizure i istog imena, usporedili s Andreom Pirlom, legendarnim veznjakom Juventusa i Milana.

Idol mu je Iniesta

"Lijepo je kada te uspoređuju s takvim igračem, ali sve te priče me previše ne zamaraju. Vjerujem kako sam dolaskom u Udinese napravio najbolji potez za moju karijeru. Ovdje ću postati još bolji igrač", kazao je Balić i otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaparvo, moj idol je Iniesta. Trener će odlučiti na kojoj poziciji ću igrati. Znam dobro asistirati i pomagati napadačima, nadam se da u Udinama nastaviti s takvim igrama. U svakom slučaju, znam se nositi s pritiskom, tako je bilo i u mom rodnom Splitu", dodao je 18-godišnji Balić koji je u novom klubu odabrao broj 99.

Proigrao od kad ne nosi 'desetku'

"Izabrao sam broj 99 jer sam ga nosio i u Hajduku. Nekada sam nosio broj deset, ali kad sam promijenio broj, počeo sam bolje igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo