BILA BI TO, ZA HRVATSKU, NAJLUĐA TRANSFER-PRIČA: / Legendarni Vatreni mogao bi završiti u jednom od najvećih klubova svijeta?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Subašić je prošloga ljeta nakon osam godina napustio Monaco, za koji je skupio 292 nastupa i čak postigao jedan pogodak

14.10.2020.
9:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Iako ovako na prvu zvuči doista nestvarno, postoji mogućnost da bivši reprezentativac Hrvatske i jedan od heroja Vatrenih iz Rusije 2018. godine, vratar Danijel Subašić, završi u Liverpoolu.

Bivši vratar engleske reprezentacije, Paul Robinson, smatra kako bi Liverpool trebao potpisati Danijela Subašića i dati mu mjesto rezervnog vratara Brazilca Allisona. Allison je tijekom jednog treninga pretrpio tešku ozljedu ramena i neće igrati sve do studenoga, a zamijenio ga je omraženi Španjolac Adrian, koji doista nije u formi i trenutno je najslabija karika momčadi Jurgena Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

5591673 15.07.2018 Croatia's goalkeeper Danijel Subasic celebrates his team's goal during the World Cup final soccer match between France and Croatia at the Luzhniki stadium, in Moscow, Russia, July 15, 2018.,Image: 377916246, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Bio bi sjajno pojačanje'

"Subašić je fantastičan golman. Vrhunski vratar koji je bio briljantan za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Jako sam iznenađen što je i dalje slobodan igrač. Mislio sam da će ga netko potpisati do sada. Adrian nije u formi i samopouzdanje mu je na niskoj razini. Ako Alissona neće biti šest tjedana, Subašić bi bio sjajno pojačanje za Liverpool", rekao je Paul Robinson za Football Insider.

Podsjetimo, Subašić je prošloga ljeta nakon osam godina napustio Monaco, za koji je skupio 292 nastupa i čak postigao jedan pogodak, ali zbog serije ozljeda nakon SP-a izgubio je mjesto u momčadi i pao u drugi plan. No, ako Liverpool posluša Robinsona, mogao bi dobiti šansu u jednom od najvećih klubova svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo