Nema kraja problemima

BIJESNI MESSI: Povezali ga s narko-kartelom, a on im uzvratio tužbom

Nema kraja problemima za ponajboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija. Osim što je trenutno izvan pogona zbog ozljede i što ga čeka suđenje zbog sumnje da je utajio porez, sada je španjolski dnevni list El Mundo izašao s novom teškom optužbom na njegov račun.

Madridski dnevnik je objavio informaciju da američke vlasti istražuju Messija i njegovu humanitarnu zakladu zbog prijateljskih utakmica odigranih 2012. i 2013. godine u Kolumbiji, Peruu i SAD-u. El Mundo navodi da postoje dokazi kako su utakmice Messija i prijatelja poslužile kao paravan za pranje novca meksičkom narko-kartelu! Osim toga, u izvještaju stoji i da su španjolske vlasti pokrenule istragu protiv Argentinca jer navodno nije prijavio prihod od spomenutih dvoboja čime je počinio poreznu prijevaru.

Tvrdi da nije predmet istrage

Bijesni Messi je u međuvremenu objavio priopćenje u kojem je sve demantirao. Ustvrdio je da nikad nije bio predmetom istrage vezane uz organizaciju spomenutih utakmica, te da nije imao nikakvu zaradu od dvoboja koji su bili igrani isključivo u humanitarne svrhe.

Na kraju je dodao i kako više neće tolerirati neprofesionalnost medija, te kako je od svojih odvjetnika zatražio da tuže El Mundo zbog klevete.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr