BIJELI OSIGURALI BUDUĆNOST: / Hajduk je ovim potezom potvrdio da se nastavlja projekt 'Naša dica'

Image

Hajduk je u utorak objavio da je s trojicom mladih igrača potpisao nove ugovore.

2.9.2016.
10:41
VOYO logo

Bruno Budalić, izdanak Hajdukove Akademije, potpisao je profesionalni ugovor s Bijelima, objavio je klub na službenoj stranici. Riječ je o braniču rođenom 1999. godine koji je u lipnju prošao pripreme u kadru prve momčadi Marijana Pušnika.

"Ispunio mi se san. Kako i ne bi kad je svakome onome koji se u Splitu bavi nogometom san doživjeti ovo što sam ja u ova tri mjeseca doživio. Najprije sam dobio priliku kao 17-godišnjak odraditi pripreme s prvom momčadi, trener Pušnik me poveo u Austriju i Sloveniju, a potom i potpisati profesionalni ugovor", izjavio je Budalić, koji je prošao sve uzrasne kategorije Kluba i mladih selekcija hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od igrača koji su igrali na mojoj poziciji, uzor mi je Igor Tudor. Da je samo dio njegove karijere ponoviti. A sljedeći cilj? Nastaviti svakodnevno raditi i razvijati se, pa potom zaigrati pred punim Poljudom. Nakon toga, što bude", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijelis u objavili i da su Marko Galić i Deni Jurić, novi mu suigrači u Hajduku II, potpisali stipendijske ugovore. Deni je napadač rođen 1997. godine, U-19 je reprezentativac Hrvatske. Uzor mu je, rado će naglasiti, Zlatko Vujović, pa bi želio biti "pravi golgeter kao on". Marko je također napadač, rođen je 1998. godine, igrao je za U-18 reprezentaciju Hrvatske, a njemu je najdraži hajdukovac - Ante Vukušić, objavio je klub na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo