OKRUŽEN KONTROVERZAMA / BiH ima novog izbornika: Legenda Partizana, javno se ispričao Miloševiću

Image

Savo Milošević novi je izbornik BiH, prema pisanju medija iz susjedstva

27.9.2023.
9:33
VOYO logo

Savo Milošević novi je izbornik BiH, prema pisanju medija iz susjedstva. Bivšem treneru Partizana i Olimpije ovo će biti prvi izbornički posao, a u petak bi trebao biti i službeno predstavljen.

Image
TRAJE POTRAGA /

Legenda Partizana je velika želja čelnika bh. saveza za novog izbornika

Image
TRAJE POTRAGA /

Legenda Partizana je velika želja čelnika bh. saveza za novog izbornika

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije, te između ostalog, član Partizana, Aston Ville, Zaragoze i Osassune na vrućoj klupi naslijediti će Mehu Kodru koji je dobio otkaz nakon samo dvije utakmice u kojima je upisao pobjedu protiv Lihtenštajna i poraz protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milošević je tako treći izbornik koji sjeda na klupu naših susjeda ove godine. Faruk Hadžibegić vodio je državnu momčad od siječnja do lipnja, a Kodro posljednjih mjesec i pol dana. Međutim, Milošević je svakako najkontroverzniji izbornik kojeg je BiH imala do sada.

'Ja bi' se Slobi Miloševiću sad ispričao'

Tijekom vladavine Slobodana Miloševića aktivno je podržavao tadašnju opoziciju i bio veliki Miloševićev protivnik, ali mu se kasnije javno ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i što smo mu sve zamjerali i pogledam što smo uradili poslije njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je dijelom bio prisiljen na njih, a sila Boga ne moli, ali je uz sve to uspio da sačuva socijalni mir.''

Dio izlaganja pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričao je i o embargu, privatizacijama i Kosovu, a onda je to sve zaključio sljedećim riječima:

"Kada sve stavim na stol i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bi se Slobi Miloševiću sad ispričao. Inače, od prije šest godina ne čitam vijesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidirali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje", rekao je novi izbornik BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo