BIG SAM POKOPAO TRENERA ARSENALA NAKON PORAZA OD CITYJA: / 'To što oni žele igrati je totalno sranje!'

Image
Foto: AFP, Ian MacNicol
13.8.2018.
11:16
AFP, Ian MacNicol
VOYO logo

Big Sam imao je sve samo ne riječi hvale za trenera Arsenala nakon njegovog vatrenog krštenja

Bivši izbornik Engleske reprezentacije Sam Allardyce dao je izjave za medije po kojima se može zaključiti kako nije najveći ljubitelj stila igre koji preferira Unai Emery, novi trener Arsenala. Kritizirao je Arsenal zbog načina ne koji su se postavili protiv Manchester Cityja.

Emery je u nedjelju imao pravo vatreno krštenje jer je u prvom kolu Premier lige na Emiratesu s Arsenalom dočekao Guardiolin Manchester City, isti onaj koji je sezonu prije odigrao najbolju sezonu u povijesti engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno glupost

Topnici su izgubili 2:0, iako je krajnji rezultat mogao biti i više u korist gostiju koji su dominirali svih 90 minuta utakmice. Guardiolin visoki presing sjajno je funkcionirao protiv duboko postavljenih nogometaša Arsenala, a to je komentirao i Sam Allardyce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što Manchester City radi? Pritišće, pritišće i pritišće! A što ti napraviš? Igraš iz zadnje linije! Čak su i Arsenalovi navijači navijali kad je njihova momčad izgubil loptu na svojoj polovici. Potpuna je glupost uvijek igrati na taj način.", poručio je Big Sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo