BIG SAM OTKRIO ŠTO STOJI IZMEĐU LIVERPOOLA I NASLOVA PRVAKA: / 'To je velika prepreka koju Klopp mora savladati'

Image
Foto: AFP, Ian MacNicol

Ako netko zna kako funkcionirao engleski nogomet onda je to Big Sam

4.3.2019.
22:55
AFP, Ian MacNicol
VOYO logo

Liverpool je remijem s Evertonom prepustio vodeće mjesto na tablici Premiershipa Manchester Cityju. Čini se da Redsi ponovo posustaju u trenutcima kada su tako blizu toliko željene titule prvaka Engleske.

Mnogi se pitaju zašto se to događa Liverpoolu, a nekadašnji trener Evertona, Sunderlanda, Boltona, Westa Hama i izbornik Engleske Sam Allardyce ima zanimljivo objašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritisak je ogroman. Liverpool je ove sezone izgubio samo jednu takmicu, ali čini mi se da je strah od titule ponovno tu, baš kao što je bio i prije par godina kada je na klupi sjedio Brendan Rodgers", izjavio je Big Sam.

Psihološka strana priče

"To je velika prepreka koju Klopp mora preskočiti. Mora odgonetnuti kako mentalno spremiti tim da pređe zamišljenu liniju i osvoji titulu prvaka Engleske", istaknuo je Allardyce, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislili smo da su se riješili tih bubica kada su pobijedili Watford sa 5:0, ali protiv Evertona je bila druga priča. Bilo je par trenutaka u kojima smo pomislili da mogu pobijediti, ali ipak nisu bili dovoljno dobri. To meni izgleda kao strah."

Liverpool nakon remija na Goodisonu zaostaje bod za vodećim Manchester Cityjem (71), a do kraja sezone PL je ostalo još devet kola. Nema sumnje da će ovo biti "žestok" kraj sezone za Redse koji traže svoju prvu titulu prvaka Engleske nakon skoro tri desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Redse očekuje šest ključnih utakmica u svim natjecanjima. Uskoro će na megdan Bayernu u revanšu 1/8 finala Lige prvaka, a tu su i susreti s Tottenhamom i Chelseajem u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo