BEZOBRAZNI SU DO KRAJNJIH GRANICA: / Evo kako ugledni France Football omalovažava Vatrene - 'Kladimo se da to neće napraviti'

Image
Foto: Profimedia

Poraz Vatrenih odjeknuo je u cijeloj Europi, a posebnu su pažnju utakmici posvetili francuski mediji

11.9.2020.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je od Francuske u drugom kolu novog izdanja Lige nacija. Svjetski su prvaci porazili doprvake s identičnim rezultatom kao u finalu mundijala 2018., završilo je 4:2.

Poraz Vatrenih odjeknuo je u cijeloj Europi, a posebnu su pažnju utakmici posvetili francuski mediji koji su ponešto dublje analizirali igru i stanje u momčadi Hrvatske, kao i budućnost svjetskih doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Croatia's defender Dejan Lovren (L) celebrates with team mates after scoring a goal during the UEFA Nations League Group C football match between France and Croatia at the Stade de France in Saint-Denis, near Paris.,Image: 556874993, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Kladim se da neće uspjeti'

Novinar uglednog France Footballa, Thymote Pinon, prilično je bio žestok u svojoj analizi.

"Izostali su Luka Modrić i Ivan Rakitić. Jasno, izbornik Dalić neće stalno imati momčad bez dvojice najvažnijih igrača u veznom redu. Ipak, njih dvojica ne predstavljaju budućnost i očito je da su možda najbolje godine za Hrvatsku već prošle", piše tako Pinon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim ide korak dalje i tvrdi da Hrvatska više neće biti u vrhu svjetskog nogometa, a čak je spreman i okladiti se da će Vatreni podbaciti.

"Lako bismo se mogli kladiti da s igračima koji dolaze Hrvati neće ponoviti ulazak u finale velikog međunarodnog natjecanja. Možemo se kladiti da isto misle i Portugalci, koji su također zabili četiri pogotka Hrvatskoj", zaključio je novinar France Footballa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo