BEUSANOV NASLJEDNIK POSUO SE PEPELOM: / Hajduk ga upozorio na pogrešku, nakon toga dogodio se neviđeni presedan

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ne pamti se da se nešto slično dogodili u emisijama gdje se analizirjau sudački previdi

16.4.2019.
10:41
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši nogometni sudac Mario Strahonja, koji je u HRT-ovoj emisiji Stadiona na mjestu Oka sokolova naslijedio legendarnog Matea Beusana, priznao je je pogrešku koju je učinio na štetu Hajduka.

Naime, prije tjedan dana zaboravili su izdvojiti jedan sporan detalj s utakmice između Hajduka i Osijeka, na što su ih s Poljuda upozorili. Bila je to situacija iz 51. minute kada je igrač Osijeka Alen Grgić rukom po licu udario Hajdukova Domagoja Bradarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebao dobiti crveni

"Vidjelo se da ga je igrač Osijeka udario. Ovdje se radi od isključenju, igrač Osijeka udara Bradarića laktom u lice, to je čisti crveni karton. Sudac je ovdje pogriješio", rekao je Strahonja i zahvalio se Splićanima što su ga podsjetili na to.

Image
Foto: PIXSELL

13.03.2016., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Hajduk - NK Zagreb. Goran Patak, Mario Strahonja, Bojan Zobenica. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nogometaši Hajduka i Osijeka remizirali su bez pogodaka u tom susretu. Derbi 28. kola kola protekao je u nervoznoj i vrlo rastrganoj igri, praktički bez izrazitih šansi uz kišnu kulisu. Hajduk je imao dominaciju na travnjaku, ne i izrazite šanse iz kojih bi promijenio rezultat u svoju korist. Također, Osijek, premda orijentiran na obranu, i sam je mogao do tri boda, no i šanse gostujuće momčadi ostale su bez realizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo