DOBRA, DOBRA! / Bernardo izveo 'najgori slobodni ikad': 'Pa ne bi se više pojavio nigdje, ozbiljno'

Image
Foto: Profimedia

Često je oduševljavao potezima koji su izvan okvira nekog 'naučenog' ili šablonskog nogometa. Treba mu stoga dati kredita jer takvi su eto mnogi umjetnici - nitko ih ne razumije

21.2.2024.
10:08
Profimedia
VOYO logo

Manchester City je u zaostaloj utakmici 18. kola engleskog Premiershipa na svom terenu svladao Brentford 1:0 te tako preskočio Arsenal na drugom mjestu tablice i došao na samo bod zaostatka za vodećim Liverpoolom.

Image
NAPETA UTRKA ZA NASLOV /

Haaland donio pobjedu Cityju za gužvu na vrhu: Čak tri kluba unutar dva boda

Image
NAPETA UTRKA ZA NASLOV /

Haaland donio pobjedu Cityju za gužvu na vrhu: Čak tri kluba unutar dva boda

Pogodak odluke zabio je Haaland u 71. minuti susreta na asistenciju Alvareza, no za potez utakmice pobrinuo se Bernardo Silva u 60. kada je domaćinima još uvijek 'gorilo' pod nogama kod rezultata 0:0. Dobio je City slobodni udarac na nekih 30-ak metara od gola, a Portugalac je izveo nešto što je mnoge ostavilo bez riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopta je završila u autu, a svi njegovi suigrači su ga gledali u čuđenju. Nikome zapravo nije jasno što je Bernardo htio i je li u planu bila neka uigrana akcija, ali potez je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama.

"Nevjerojatno, najgori slobodni ikad", "Pa ne bi se više pojavio nigdje, ozbiljno", "Umirem od smijeha! Pa ja bi bolje od ovog, a ja sam katastrofa", samo su neki od komentara na potez 29-godišnjeg Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardo je često oduševljavao potezima koji su izvan okvira nekog 'naučenog' ili šablonskog nogometa, a sam Pep Guardiola je rekao da raznovrsnijeg nogometaša nikada nije vidio. U momčadi Cityja jedini je igrao na pratkički svim pozicijama pa čak i kao lijevi bek, baš iz razloga što nogomet igra glavom, nešto što je u modernom nogometu iznimno rijetka pojava. Treba stoga dati Bernardu kredita jer takvi su eto mnogi umjetnici - nitko ih ne razumije.

'Majstoriju' Bernarda pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo