BENZEMA, PAZI ŠTO PRIČAŠ: / 'Barcelona je moj najdraži klub'

Image
Foto: AFP

Iako vrlo kratko Karim Benzema obratio se javnosti po prvi puta nakonoptužbi da je snimkom seksa ucjenjivao suigrača iz francuske reprezentacije Mathieua Valbuenu.

9.11.2015.
15:45
AFP
VOYO logo

Neki su francuski mediji utvrdili da je je Benzema priznao uključenost u cijeli u slučaj, ali samo kao posrednik između ucjenjivača i Valbuene, jednog od aktera snimke. Prema vlastitom iskazu, samo je savjetovao Valbuenu da plati 100.000 eura kako video-zapis njegove privatnosti ne procuri u javnost.

Prije sedam godina želio je u Barcelonu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kako se osjeća Benzema je okupljenim novinarima, nakon treninga s dijelom momčadi koji propušta reprezentativna okupljanja, odgovorio:

“Dobro sam, zašto? Vrlo sam smiren.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, španjolsi AS je podsjetio na davni Benzemin intervju iz 2008. kad je bio igrač Lyona. Uoči El Clasica 21. studenog, nije zgorega podsjetiti navijače tko je tad bio u srcu francuskog napadača. "Barcelona, volim te", bio je naslov teksta.

Trebao je doći za 30 milijuna eura

Dogovorena je čak i odšteta od 30 milijuna eura, nedostajao je samo završni potpis da Francuz postane napadač Barcelone koju je tad vodio Frank Rijkaard. No, od posla nije bilo ništa, Benzema je 2009. godine prešao iz Lyona u Real, gdje igra i danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo