BECKHAMOVA URNEBESNA ČESTITKA IBRI: / Zlatanovih 500 zaslužuje baš nešto ovakvoga, švedski as odgovorio na jednak način

Image
Foto: AFP

Ibrahimović se ugurao u odabrano društvo

17.9.2018.
16:14
AFP
VOYO logo

Upravo spektakularan bio je pogodak Zlatana Ibrahimovića kojim je brojku u rubrici pogodaka zaokružio na 500. Švedski je majstor jubilarni zgoditak postigao upečatljivo, baš na sebi svojstven način, onako da se dugo još o njemu priča.

Ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čini te to - starim'

Čestitke za dostignuće kakvim se rijetki mogu pohvaliti, a od aktivnih igrača tek Lionel Messi i Cristiano Ronaldo kao jedini koji su uz njega prebacili brojku od 500 postignutih golova, stižu sa svih strana. Jedna je stigla i od Davida Beckhama, proslavljenog engleskog asa koji je nekoć dijelio svlačionicu sa švedskim majstorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlatane, htio bih ti čestitati. Pet stotina golova, kakva karijera, kakav igrač, kakvo postignuće. Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom, bilo je zadovoljstvo igrati protiv tebe, zadovoljstvo je biti tvoj prijatelj. Pet stotina golova, čini te to jako, jako – starim! S ozbiljnije strane, čestitke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju, na jednoj stvari moraš poraditi, na svojoj sramežljivosti. Napravi to i bit ćeš još bolji. Čestitat. Nevjerojatno!"

Poradit će na mani

Ibrahimović, nogometaš koji je sve samo ne baš skroman u svojim izjavama, odgovorio je na sebi svojstven način:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju, hvala ti puno! Slažem se s tobom, star sam. Poradit ćemo na mojoj sramežljivosti. To u svakom slučaju mogu unaprijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo