TRENUTAK ZA PAMĆENJE / Kako je Beckham strašnim potezom ostavio velikog Ronalda u čudu: 'Moram mu se zahvaliti na tome, bio je nevjerojatan'

Image
Foto: Profimedia

Bilo je to u sezoni 2005.-2006.

19.2.2022.
16:06
Profimedia
VOYO logo

Beckham je bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Mogao ti je dodati loptu gdje god si htio. Čak i bez da me pogledao, znao mi je poslati savršen pas. Moram mu se zahvaliti za puno nevjerojatnih asistencija, bio je zaista nevjerojatan u tome.

Izjavio je to prije nekoliko godina legendarni brazilski napadač Ronaldo 'Il Fenomeno' Nazário. A da je zaista Englez bio toliko precizan u svojim dodavanjima najbolji je podsjetnik njegova majstorija na utakmicu između Real Madrida i Zaragoze u uzvratnom susretu polufinala Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludo dodavanje

Gosti su na Santiago Bernabeu stigli nakon pobjede 6:1 u prvom susretu, dok je Real u uzvratu pobijedio s 4:0 što im nije bilo dovoljno za prolazak u finale. Međutim, na tom je susretu Beckham upisao asistenciju o kojoj se i danas priča. Pogledajte kako je namjestio Ronaldu za 3:0:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beckham je karijeru započeo u Manchester Uniteda te je dio generacije koja je 1999. poharala svijet, a ona je nakon svađe s Alexom Fergusonom preselio u Madrid. Bilo je to 2003. godine. Na njegovo mjesto Ferguson je doveo tada nepoznatog klinca Cristiana Ronalda. Ostalo je povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo