BAYERNOV DVOJAC SASUO PALJBU PO VODSTVU: / Čuveni Nijemac ne može doći sebi zbog onoga što je Rummenigge napravio Kovaču

Image
Foto: Profimedia

Svjesni su da vodstvo kluba mora nešto napraviti

7.8.2019.
10:55
Profimedia
VOYO logo

Niko Kovač u velikim je problemima uoči početka nove sezone. Vodstvo kluba postavilo mu je velike ciljeve, ali bivši izbornik jednostavno nema dovoljno snažnu momčad s kojom bi bio konkurentan u Ligi prvaka. A upravo je lani zbog ispadanja od Liverpoola u osmini finala bio na pragu otkaza.

Karl-Heinz Rummenigge nedavno je izjavio da ga to još boli, ali nije se pobrinuo da iduće sezone bude drugačije. Izazvalo je to revolt kod dvojice najiskusnijih pojedinaca u Bayernovoj svlačionici. RobertLewandowski i Manuel Neuer rade pritisak na šefove, piše Sport Bild. Poljak zahtjeva dolazak barem tri nove zvijezde, dok Neuer očekuje momčad koja bi se bila u stanu boriti za naslov pobjednika Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traže pojačanja

"Potrebna su nam još tri igrača. Čak i ako Sane dođe potreban nam je još jedan krilni napadač. Ostali smo bez Riberyja, Robbena i Jamesa, a umjesto njih nismo doveli niti jednog iskusnog igrača. Možda nam također treba nova šestica ili ofanzivni veznjak", poručio je Poljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izrazito je teško igrati cijelu sezonu sa samo 13 ili 14 iskusnijih igrača. Ne bi trebali razmišljati samo o tome što će biti za tjedan dana nego što će biti za 3,4,5 ili šest mjeseci. Imamo premalo igrača za to. Hoeness i Rummenigge znaju što mislim", kazao je Lewandowski.

"Nakon ranog ispadanja od Liverpoola, jako je važno da ove sezone opet budemo među favoritima u Ligi prvaka. Prošla sezone bila je razočaravajuća i ne želim to skrivati. Želimo napasti naslov ove sezone i ponoviti 2013. želim opet osvojiti ovaj trofej", dodao je Neuer i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Völler

"Milsim da će šefovi napraviti svoj posao tako da opet imamo kompetitivnu momčad koja može osvojiti Ligu prvaka. To mi je cilj i ambicija", kazao je Neuer.

U međuvremenu, legendarni njemački nogometaš RudiVöller, koji trenutačno obavlja funkciju sportskog direktora Bayera, prokomentirao je za DAZN činjenicu da se Niko Kovač morao ispričati Pepu Guardioli i Manchester Cityju zbog izjave o Saneu. Kovač je prošlog tjedna rekao da je uvjeren da će doći u Bayern te kako je optimističan po tom pitanu. To se nije svidjelo Rummenigge, koji ga je oprao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Davao sam puno gore izjave pa ih nisam morao povlačiti", rekao je kroz smijeh nekadašnji njemački izbornik i svjetski prvak iz 1990.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo