Mandžo i društvo ruše legende Bayerna?

Nogometaši Bayerna u utorak u 2. kolu Lige prvaka gostuju u Bjelorusiji kod BATE Borisova. Dvoboj je to u kojem će moći srušiti klupski rekord koji stoji još od sezone 1984./85.

1.10.2012.
17:29
VOYO logo

Riječ je o broju uzastopnih pobjeda u službenim utakmicama na početku sezone. Sadašnja ih Bayernova momčad trenutno ima devet, jednako kao i generacija iz spomenute sezone 1984./85.

Momčad Juppa Heynckesa je skupila šest trijumfa u Bundesligi, te po jedan u Superkupu, Njemačkom kupu i Ligi prvaka. U Bjelorusiji, dakle, ima priliku postaviti novi klupski rekord, ali Heynckes ipak staje na loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu morate poštovati svakog suparnika. Čeka nas vrlo teška utakmica u kojoj ćemo morati igrati svih 90 minuta, a ne razmišljati o rekordima", jasno je poručio Heynckes.

Za razliku od Bavaraca, kijevski i zagrebački Dinamo imaju drugih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nigerijski branič kijevskog Dinama Taye Taiwo (27) uvjeren je da njegova momčad i dalje može izboriti drugi krug Lige prvaka unatoč teškom porazu u 1. kolu skupine A na gostovanju kod PSG-a (4:1).

Kijevski klub u srijedu pred svojim navijačima dočekuje imenjaka iz Zagreba u dvoboju koji bi mogao uvelike odrediti daljnju sudbinu obje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predstojeća utakmica za nas ima iznimnu važnost. Poraz u Parizu nas neće izbaciti iz tračnica. Naš cilj ostaje isti - prolazak skupine. Vrlo, vrlo ozbiljno se pripremamo za utakmicu protiv Zagrepčana. Ako ne pobijedimo, teško možemo računati da ćemo napraviti nešto ove sezone u Ligi prvaka", izjavio je Taiwo uoči okršaja dvaju Dinama.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo