GLEDAMO I NE VJERUJEMO / Bayern priprema šokantan transfer: Ovog engleskog superstara ne možemo ni zamisliti u Munchenu

Image
Foto: Profimedia

Bayern bi ovaj transfer mogao odraditi po jako dobrim uvjetima jer ima sjajan odnos s agencijom koja zastupa engleskog nogometaša

23.6.2023.
16:35
Profimedia
VOYO logo

Njemačkom prvaku Bayern Münchenu u ovom prijelaznom roku glavni je cilj ojačati vezni red, a to bi mogli napraviti jednim poprilično iznenađujućim transferom.

Prema pisanju Bilda, Bavarci su prvo htjeli dovesti engleskog veznjaka Declana Ricea iz West Hama, no "Čekićari" za njega traže preko 100 milijuna eura, što Bayern ne želi platiti pa se okrenuo novoj meti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern navodno umjesto Ricea želi kupiti drugog Engleza, Kalvina Phillipsa iz Manchester Cityja. On je na njihovoj 'listi želja' već dugo, još od vremena kada je igrao za Leeds, a sada će pokušati iskoristiti to što se nije snašao u Cityju i u ekipi Pepa Guardiole pao je u drugi plan. City ga je u ljeto prošle godine kupio za 45 milijuna funti, a ukupno je nastupio u samo 21 utakmici u svim natjecanjima.

Image
Foto: Profimedia

Kalvin Phillips

Bayern bi ga mogao dobiti po dobroj cijeni, za duplo manje novca nego što West Ham traži za Ricea jer imaju odličan odnos s menadžerskom agencijom CAA Stellar koja zastupa Phillipsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo