BAYERN OTIMA REAL MADRIDU JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA: / Bavarci besplatno dovode Zidaneova miljenika. Zvijezda odbila novi ugovor

Image

Zidaneu je on jedan od najvažnijih igrača jer je sposoban odigrati gotovo sve pozicije i uloge koje mu trener namijeni

24.3.2021.
12:24
VOYO logo

Jedan od najvažnijih igrača Real Madrida i svakako jedan od najomiljenijih igrača Zinedinea Zidanea, Španjolac Lucas Vazquez (20), na ljeto gotovo sigurno napušta klub.

Tvrde to španjolski mediji i to oni najugledniji, poput AS-a, a već se zna i gdje bi mogao nastaviti karijeru. Vazquezu je ponuđen novi ugovor i Zidane mu je rekao da ga i dalje treba, ali on ga je odbio je smatra da je zaslužio bolji i unosniji, pa je odlučio pričekati ljeto i istek ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Luka Modric, Lucas Vazquez and Karim Benzema of Real Madrid celebrating the 1-0 during the Champions League match, round of 16, between Real Madrid and Atalanta played at Alfredo Di Stefano Stadium on March 16, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 598125161, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Po isteku ugovora, AS tvrdi da će se Lucas pridružiti minhenskom Bayernu. Bayern, odnosno njihov sportski direktor Hasan Salihamidžić, je već započeo pregovore sa Španjolcem, a AS piše kako su svi zadovoljni razvojem i da bi se pregovori mogli zaključiti za koji dan.

Inače, Vazquez je ove sezone odigrao 22 utakmica, zabio je dva gola, a Zidaneu je on jedan od najvažnijih igrača jer je sposoban odigrati gotovo sve pozicije i uloge koje mu trener namijeni, od bekovske, veznjaka pa do krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo