BAYERN IZBACIO RB LEIPZIG, ISPAO I HOFFENHEIM: / Udarci s bijele točke odveli minhenski klub u šesnaestinu finala

Image
Foto: AFP

Najbolje dvije momčadi prošle bundesligaške sezone susrele su se već u šesnaestini finala Njemačkog kupa, a boljim izvođenjem jedanaesteraca Bayern je svladao RB Leipzig s konačnih 6-5 (1-1).

25.10.2017.
23:59
AFP
VOYO logo

Sedam od posljednjih osam rješavanja pitanja pobjednika udarcima s bijele točke u DFB Pokalu, Bayern je riješio na pobjednički način, a upisao pritom i 24. uzastopnu gostujuću pobjedu u ovom natjecanju. Upitno je bi li do nje minhenska momčad i stigla da su se stvari odvijale drugačije i da je sudac start Vidala na Forsbergu vidio i kao jednaesterac na što mu je, budući da u Njemačkoj nema VAR tehnologije, putem svog mobitela ukazivao trener Leipziga Ralf Rangnick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Forsberg je kasnije, u 68. bio precizan s bijele točke, a pet minuta kasnije za izjednačenje je pogodio Thiago Alcantara. U raspucavanju jedanaesteraca jedini je neprecizan za RB Leipzig, koji je zbog crvenog kartona Keite od 54. bio brojčano inferioran, bio Timo Werner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Hoffenheima ispali su od Werdera u Bremenu s 0-1. Jedini gol zabio je Dafodil u 30. minuti. Andrej Kramarić igrao cijelu utakmicu za Hoffenheim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo