VIDEO: / Bayern 'gazi' čak i bez Mandžukića

Nogometaši Bayerna nastavili su rušiti sve pred sobom u njemačkoj Bundesligi. U 23. kolu su na svojoj Allianz Areni deklasirali Werder sa 6:1…

23.2.2013.
19:52
VOYO logo

Iako je trener Jupp Heynckes na klupi ostavio čak šestoricu igrača koji su startali protiv Wolfsburga u prošlom kolu, uključujući i našeg Marija Mandžukića, to se uopće nije primijetilo. Bayern je lakoćom došao do šeste uzastopne pobjede i ukupno 19. u prvenstvu. Pred Borussijom Dortmund koja je odigrala utakmicu manje sada ima ogromnih 18 bodova prednosti. Arjen Robben je u 25. minuti iskoristio ubacivanje Philippa Lahma, utrčao ispred Francka Riberyja i zabio za 1:0. Samo četiri minute kasnije Nizozemac je iz slobodnog udarca asistirao Javiju Martinezu za novi gol. U 44. minuti je nakon prekršaja na Mariju Gomezu crveni karton dobio Sebastian Prödl i kola su za goste definitivno krenula nizbrdo. Na startu drugog poluvremena u igru je ušao naš Mateo Pavlović kojem je to bio debi za Werder, ali neće ga pamtiti po dobrom. Već u 49. minuti mu je pobjegao Gomez i ubacio pred gol gdje je Theodor Gebre Selassie nespretno ugurao loptu u vlastitu mrežu. Samo dvije minute kasnije se i sam Gomez upisao u strijelce nakon dodavanja Riberyja. U 58. minuti je Kevin de Bruyne postigao utješni gol za goste. U samoj završnici su Ribery i Gomez učinili uvjerljivijom pobjedu Bavaraca koji su poklonili lijepi dar trener Heynckesu koji je slavio 1000. utakmicu u Bundesligi, što kao igrač, što kao trener.

http://rutube.ru/embed/6173597 Spomenimo još da Mandžukić uopće nije ulazio u igru, a Pavlović je dobio žuti karton nakon prekršaja na Robbenu. Hannover je s 5:1 ''razbio'' HSV koji je propustio priliku približiti se četvrtoplasiranom Eintrachtu samo na bod. Mame Biram Diouf je u sedmoj minuti doveo Hannover u vodstvo, a samo četiri minute kasnije je s bijele točke izjednačio Rafael van der Vaart. No, sve nakom toga je bilo na strani Hannovera za koji su zabijali Szabolcs Huszti (iz penala), dvaput Didier Ya Konan i na kraju Mohammed Abdellaoue. Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za HSV, dok Ive Iličevića nije bilo u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo