povratak iz snova / Bašić pogotkom obilježio prvi nastup za Grasshopper nakon višemjesečne pauze

Hrvatski nogometaš, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, odlično je procijenio ubačaj Andersena iz slobodnog udarca

22.9.2017.
10:34
VOYO logo

Nakon višemjesečne pauze zbog ozljede i operacije koljena, na terene švicarske prve lige odličnom igrom i pogotkom vratio se hrvatski nogometaš Marko Bašić, koji nastupa u dresu Grasshoppera. Tako je Bašić nastupio po prvi put ove sezone u osmom kolu prvenstvene utakmice, a koju je njegov klub jučer odradio na gostovanju kod Thuna.

Iako je utakmica završila rezultatom 2-2, odličnu igru Bašića potvrđuje podatak da je u igru ušao u 68. minuti pri rezultatu 1-1, a svoj je pogodak postigao nakon samo šest minuta provedenih na terenu. Naime, ovaj hrvatski nogometaš, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, odlično je procijenio ubačaj Andersena iz slobodnog udarca te je efektnim pogotkom glavom povisio rezultat za Grasshopper na 2-1 u 74. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Grasshoppera nažalost nisu uspjeli sačuvati vodstvo jer je njihov obrambeni igrač i kapetan Milan Vilotić postigao autogol i to nakon kornera Thuna u 83. minuti. Zanimljivo je i to kako je Bašić svoj prvi pogodak u dresu Grasshoppera zabio u debiju i to upravo Thunu u srpnju 2015. godine.

Ovim remijem te s ukupno 9 osvojenih bodova Grasshopper se trenutno nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, a koju predvode Young Boysi sa 17 bodova i Zürich s 14 bodova, dok se aktualni prvak Basel nalazi na četvrtom mjestu s 11 osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo