BAŠ ČUDNO: / Evo zašto je Ibrahimović nepoželjan u Arsenalu

Image
Foto: AFP, ANDERS WIKLUND

Legendarni nogometaš Arsenala Paul Merson pretvorio se u jednog od najžešćih kritičara dugogodišnjeg menadžera Topnika Arsenea Wengera.

19.3.2016.
17:17
AFP, ANDERS WIKLUND
VOYO logo

Nedavno je izjavio da Wenger mora otići ukoliko ove sezone ne osvoji naslov prvaka u Premier ligi, a ovaj ga je vikend optužio da ne želi u klub dovesti Zlatana Ibrahimovića. Švedskom napadaču na kraju sezone istječe ugovor s PSG-om i često se spominje njegov dolazak u Englesku, ali na izravan upit je li zainteresiran za njega, Wenger nije pokazao veliko oduševljenje. Merson je uvjeren da je francusku stručnjak zbog vlastitih navijača trebao barem pokazati interes za 34-godišnjeg napadača.

Image
JASNA PORUKA KLUPSKE LEGENDE: /

'Wenger mora otići iz Arsenala'

Image
JASNA PORUKA KLUPSKE LEGENDE: /

'Wenger mora otići iz Arsenala'

Nije htio ni Benzemu

"Trebao je igrati igru s navijačima. Kad te pitaju za Ibrahimovića, sve što trebaš reći je 'volio bih ga dovesti, ako želi doći u London, želim ga' i navijači bi bili sretni. Ako na kraju ne dođe, u redu, ali nemoj reći 'nisam siguran'. Ibrahimović je pobjednik. Osvojio je 13 naslova u različitim ligama. Naravno da ga Wenger neće dovesti jer bi Zlatan dovodio u pitanje njegove odluke. Wenger ne želi ljude koji će ga nakon utakmice propitkivati", izravan je bio Merson u komentaru za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je nekadašnji Arsenalov napadač i na slučaj iz prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle godine Karim Benzema nije došao iz Real Madrida, a Wenger je rekao da će Olivier Giroud zabiti više od Benzeme. Ozbiljno?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo