BARIŠIĆ O PLANOVIMA DINAMA: / 'Kapetan odlazi, a za Ćorića nije bilo ponuda. Dolasci? Gavranović će potpisati, a možda i Ganac'

Image
Foto: PIXSELL

Modri su zainteresirani za 29-godišnjeg Ganca i igrača Nordsjaellanda Ernesta Asantea.

1.1.2018.
9:48
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik vodeće momčadi hrvatskog prvenstva Mirko Barišić otkrio je planove Dinama u siječanjskom prijelaznom roku. Čilenaski napadač Angelo Henriquez već je napustio Modre, a čini se da će njegovim stopama krenuti i kapetan Domagoj Antolić. On bi uskoro trebao postati član poljske Legije.

Posljednji odlazak

"To će biti drugu i vjerojatno posljednji odlazak ove zime. Imali smo ponude za Sigalija i Leškovića, to smo sve odbili, za Ćorića nije bilo ozbiljnog upita", rekao je Barišić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je tim putem da su Modri zainteresirani za 29-godišnjeg Ganca i igrača Nordsjaellanda Ernesta Asantea, koji osim na krilu može igrati i na mjestu napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo ga dovesti, ali vidjet ćemo što će biti. Mario Gavranović će potpisati ugovor na tri godine i ne sumnjam da će biti veliko pojačanje za nas", poručio je te je dodao kako smatra da s Marijem Cvitanovićem na klupi Dinamo napokon može dočekati proljeće u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo