Barçina legenda otkrila što je Modrić napravio Realu

Nekadašnji nogometaš Barcelone i Chelseaja Albert Ferrer istaknuo je kako je hrvatski reprezentativac Luka Modrić ključna figura u dobrim igrama Real Madrida u posljednje vrijeme.

22.1.2014.
12:14
VOYO logo

Madriđani su trenutno na nizu od osam pobjeda u službenim utakmicama, a pritom u sedam od njih nisu primili gol. Ferrer je uvjeren da je upravo zahvaljujući Modrićevim vještinama Ancelottijeva momčad doživjela ''eksploziju''.

"Modrić je iznimno važan igrač za Real. Sada kada igra dublje uz Xabija Alonsau središtu veznog reda, dobiva više lopti, tako da puno Realovih napadačkih situacija dolazi upravo od njega. Real je sa Samijem Khedirom i Alonsom bio iznimno defenzivan, ali sada ima bolju ravnotežu i veći posjed", rekao je za Revistu bivši španjolski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renomirani portal Goal.com uvrstio je Luku Modrića u najbolju momčad 20. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Modrićev Real Madrid lakoćom je u prošloj rundi La Lige slavio kod Betisa s 5-0. Luka Modrić, koji u zadnje vrijeme igra u impresivnoj formi, te ga silno hvale i mediji i Realov trener Carlo Ancelotti, odigrao je tom prilikom još jednu izvrsnu utakmicu koju je začinio sjajnom asistencijom za pogotak Karima Benzeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Modrića, u momčad 20. kola uvrštena su još trojica Realovih nogometaša, Marcelo, Di Maria i Ronaldo. Potonja dvojica postigli su po jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo