BARCELONINI KLINCI ODUŠEVILI NAKON POBJEDE: / O njihovom rijetko viđenom potezu upravo svi pričaju

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Scena nakon finalne utakmice Svjetskog Challenge kupa igrača do 12 godina između Barcelone i Omiya Ardija (pobjeda mladih Katalonaca 1-0) upravo obilazi svijet.

29.8.2016.
17:07
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, mlade nade Barce su umjesto ludog slavlja zbog trofeja koji jako puno znači klincima koji treniraju nogomet, prvo krenuli utješiti uplakane Japance, a tek onda nakon toga su slavili u svlačionici. Njihova gesta zaista je za svaku pohvalu i tako nešto rijetko se viđa, ne samo u nogometnom svijetu već općenito u sportskom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgoj kakav ima malo nogometnih akademija

Upravo je to odgoj poznate Barcelonine škole La Masije koja je jedna od najboljih nogometnih akademija u svijetu. Na La Masiji treneri klince uče, uz nogometne vještine i onim osnovnim ljudskim i sportski vrijednostima, kako bi jednog dana klinci bili kompletni ljudi i uzorni nogometaši i sportaši.

VELIKO PRIZNANJE ZA HRVATSKOG MAESTRA: Rakitić uvršten među 50 najboljih igrača

Vrijedi spomenuti kako ovo nije prvi put da svijet ostane očaran potezom Barceloninih dječaka i poštovanjem suparnika jer su isto napravili i kada su slavili protiv najvećeg rivala Reala. Sve u svemu za svaku pohvalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo