BARCELONIN NOGOMETAŠ BIT ĆE OSVAJAČ LIGE PRVAKA OSVOJI LI LIVERPOOL TO NATJECANJE: / Ne igra za njih, ali...

Image
Foto: AFP

Liverpool je u polufinalu Lige prvaka, Barcelone ondje nema

11.4.2018.
18:38
AFP
VOYO logo

Philippe Coutinho ne bi se u potpunosti mogao radovati naslovu u Ligi prvaka da ga je kojim slučajem Barcelona u ovoj sezoni osvojila. Medalja mu ne bi pripala jer je odigrao pet utakmice za Liverpool u grupnoj fazi tog natjecanja pa pravo nastupa za španjolski klub kojem je pristupio u siječnju nije niti imao. Manje važno, Barcelona je ispala iz Lige prvaka.

Ipak, Coutinho do medalje može. Uz ime brazilskog nogometaša pisat će se da je osvojio Ligu prvaka u dresu Liverpoola, jasno otiđe li taj klub do kraja u prestižnom klupskom nogometnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona ispala, Redsi dalje

Činilo se da je Barcelona siguran polufinalist natjecanja nakon što je s 4-1 ispratila Romu sa svog stadiona u prvoj četvrtfinalnoj utakmici, samo da bi katalonski klub dobio 'hladan tuš' u utorak navečer u vidu 0-3 poraza i ispadanja iz natjecanja. U međuvremenu i mimo svih očekivanja Liverpool je upisao dvije pobjede protiv Manchester Cityja i izborio pravo nastupa među posljednja četiri. Tom Liverpoolovom pobjedom i Coutinho je napravio korak bliže prema medalji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska momčad bila je druga najraspucanija u uvodnom dijelu natjecanja a sam Coutinho peterostruki strijelac. Budući da su njegove zasluge u prolasku (bivšeg) kluba u nokaut fazu natjecanja velike, navodi Squawka, znači i da ima pravo na medalju koja se uručuje pobjednicima. Ponovno, osvojio li Liverpool naslov.

Thompson se ne slaže

Liverpoolova legenda Phil Thompson ne gleda blagonaklono na takvu mogućnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otišao je iz Liverpoola u Barcelonu znajući da neće igrati utakmice Lige prvaka u novom klubu. Gledajte, ja imam medalju iz 1977. osvojenu s Liverpoolom s kojim sam igrao do polufinala. Ne gledam na nju kao da sam ju osvojio. Nadam se da će on sam, osvoji li Liverpool trofej, reći da ju ne zaslužuje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo