KOEMAN MOŽE ODAHNUTI / Barcelona doživjela rani šok pa natrpala mrežu protivnika, Aguero napokon debitirao za Katalonce

Image

Prije više od deset godina Aguero je odigrao zadnju utakmicu u La Ligi

17.10.2021.
23:12
VOYO logo

U derbiju devetog kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je Camp Nou pobijedila Valenciju sa 3-1 prekinuvši niz od dva uzastopna poraza. Barca je u zadnjih šest nastupa zabilježila samo jednu pobjedu, pri čemu je zadnje dvije utakmice izgubila, u Ligi prvaka od Benfice (0-3), a potom u prvenstvu od Atletico Madrida (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi poraz dodatno bi pokvario ne baš blistavu situaciju na Camp Nou. Srećom, po navijače katalonskog kluba, Barca je protiv Valencije slavila sa 3-1 i "kupila" malo mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia povela

Međutim, nije počelo dobro po Katalonce. Gosti su poveli u 5. minuti golom Josea Gaye, no u 13. je izjednačio Ansu Fati. Do kraja poluvremena Barca je uspjela okrenuti rezultat, a za 2-1 je zabio Memphis Depay iz kaznenog udarca u 42. minuti. U nastavku je utakmica bila otvorena, a susret je prelomio Philippe Coutinho pogodivši u 85. minuti za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Seville

U ranije odigranom susretu Sevilla je na gostovanju pobijedila Celtu sa 1-0 skočivši na treće mjesto Primere. Pogodak odluke zabio je Rafa Mir u 54. minuti utakmice.

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić za Sevillu je igrao do 52. minute kada je umjesto njega ušao Suso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osasuna je nastavila seriju dobrih rezultata upisavši i treću uzastopnu pobjedu. Nakon Mallorce (3-2), Rayo Vallecana (1-0), momčad iz Pamplone je na gostovanju sa 2-1 pobijedila Villarreal kojem je to bio prvi poraz sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucas Torro je doveo goste u vodstvo u 26. minuti, izjednačio je Gerard Moreno u 55. minuti, a pobjedu Osasuni donio je Chimy Avila tri minute prije kraja susreta. Ante Budimir nije nastipio zbog ozljede prepona.

U vodstvu je Real Sociedad sa 20 bodova, Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid i Osasuna imaju po 17 bodova, Rayo Vallecano ima 16, a zatim slijedi Barcelona sa 15 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak još igraju Deportivo Alaves - Real Betis, te Espanyol - Cadiz, dok su utakmice Granada - Atletico Madrid, te Real Madrid - Athletic Bilbao odgođene.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo