BARCELONA SE OVOME NIJE NADALA: / Ni 90 milijuna eura nije bilo dovoljno, Juventus ne pušta svoju zvijezdu!

Image
Foto: AFP

Netom nakon završetka sezone u kojoj su osvojili naslov španjolskog prvaka i pobjednika Kupa kralja, u Barceloni su se okrenuli planovima za sljedeću sezonu.

24.5.2016.
10:40
AFP
VOYO logo

Torinski dnevni list Tuttosport tvrdi da je Barcelona ponudila nevjerojatnih 90 milijuna eura za Juventusova napadača Paula Dybalu! Katalonci dodatno žele osnažiti svoj atomski MSN napad (Messi, Suarez, Neymar), a u 22-godišnjem Argentincu vide idealno dugoročno rješenje.

Želi biti kao Del Piero i Buffon

Međutim, u Juventusu ne žele ni čuti za odlazak svoje zvijezde nakon samo jedne sezone. Dybala je prošlo ljeto došao iz Palerma uz odštetu od 32 milijuna eura i vrlo brzo dokazao da je pravo pojačanje. Sezonu je zaključio s 23 pogotka i devet asistencija, te oduševio navijače svojim vještinama. A unatoč zanimanju Barcelone, čini se da ni sam Dybala ne želi tako skoro napustiti Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu li postati novi Alessandro Del Piero ili Gigi Buffon? Da, mogu si to zamisliti. Njihove me priče fasciniraju: 20 godina u istom dresu te učine ikonom. Ne mogu to obećati jer ne ovisi samo o meni, ali bilo bi prekrasno osvojiti sve što su i oni i ostati zauvijek u Juventusu", rekao je nedavno Dybala za Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo