Barcelona ponudila 12 milijuna eura za 31-godišnjaka

U Barceloni su nadomak transfera 31-godišnjeg čileanskog vratara Real Sociedada Claudija Brava za kojeg su, piše Marca, ponudili 12 milijuna eura.

29.5.2014.
17:19
VOYO logo

Katalonski je klub navodno već postigao dogovor sa samim igračem, a sada treba još postići dogovor s Real Sociedadom. U Barceloni su nedavno već zakaparili usluge 22-godišnjeg njemačkog vratara Marca-Andrea ter Stegana kojem bi Bravo tako radio konkurenciju.

"Ako samopouzdano slijedite svoje snove i borite se da živite svoj život kako ste uvijek zamišljali, tada se neočekivani uspjeh mora dogoditi u nekoj fazi", poručio je Bravo koji igra za Real Sociedad od 2006. godine kada je stigao iz Colo-Cola. U dresu čileanske reprezentacije dosad je skupio 78 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se činilo da bi mogao biti jedan od onih igrača koji će napustiti Barcelonu, Javier Mascherano u konačnici ipak možda ostane i to uz ugovor produžen do ljeta 2018. godine.

Argentinac se posljednjih tjedana intenzivno povezivao uz prelazak u Napoli i Liverpool, međutim razgovor s novim trenerom Barcelone Luisom Enriqueom očito je promijenio puno toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Enrique je poručio Mascheranu kako ga namjerava koristiti isključivo u veznoj liniji što je Argentincu vratilo želju za ostanak. Naime igranje u obrani bilo je nešto što ga nije činilo sretnim i jedan od glavnih razloga što je razmišljao o promjeni sredine.

Iako je u odličnim odnosima s Rafaelom Benitezom, kako tvrde španjolski mediji problem se stvorio u Mascheranovoj visini ugovora stoga se Napoli okrenuo prema alternativnoj meti, Maximeu Gonalonsu, a Mascherano je započeo razgovore s Barcelonom o ostanku do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo