predsjednik toulousea bijesan / Barcelona pod žestokim kritikama: 'Nevjerojatno su arogantni, veliki klubovi to ne čine'

Image
Foto: AP

Predsjednik kluba Olivier Sadran optužio je Barcelonu za veliku aroganciju i manjak profesionalizma

9.1.2019.
18:25
AP
VOYO logo

Jučerašnja objava Barcelone o novom pojačanju, mladom stoperu Toulousea Jean-Clairu Todibu, izazvala je bijes čelnika francuskog kluba. 

Predsjednik kluba Olivier Sadran optužio je Barcelonu kako se u vezi navedene situacije ponijela vrlo arogantno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Barcelona je jučer na svojim službenim kanalima predstavila Jean-Claira Todiba, 19-godišnjeg stopera iz Toulousea kojem na ljeto ističe ugovor, a na Camp Nou već računaju na besplatno ljetno pojačanje u obrani.

"Ne ponašaju se poput velikog kluba. Ne možeš već sada govoriti da će neki igrač za šest mjeseci biti tvoj. Osobno, ne znam nikoga tko zna što će se dogoditi za šest mjeseci", rekao je ogorčeni Sadran za francuski L'Equipe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

190 centimetara visoki nogometaš rođen u Francuskoj Gvajani ove je sezone u dresu Toulousea skupio deset nastupa i postigao jedan pogodak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Život te ponekad može iznenaditi, i to u negativnom smislu. Barcelona nije imala pravo ovako postupiti. Uvreda je da unaprijed tvrde što ćemo mi učiniti", zaključio je predsjednik Toulousea, pa nastavio paljbu. 

"Za mene nogomet je kao ekosistem u kojem svaki klub igra svoju ulogu. Postoje veliki klubovi i klubovi koji stvaraju mlade igrače. Ako mene pitate, igrača su loše savjetovali, ima tek 10 prvoligaških utakmica u nogama. Barca također nije ispunila što se od nje očekuje. 'On je igrač s puno kvaliteta, ali bez ikakva iskustva. Njegov je agent napravio svoj posao, ali je li Barcelona doista najbolji izbor za njega?", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo