BARCELONA MIJENJA TRENERA: / Koeman će doviti otkaz, a Laporta je već započeo pregovore s njegovim nasljednikom

Image
Foto: Profimedia

Katalonski gigant ovoga ljeta neće ulagati u velike transfere, već mu je prioritet sređivanje problema u vlastitim redovima

19.5.2021.
18:28
Profimedia
VOYO logo

Španjolski mediji već duže vremena ističu da Barcelona ovoga ljeta neće ulagati veliki novac u nove transfere, već će se pozabaviti rješavanjem problema u vlastitim redovima.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta ima jedan prioritet, a to je rješavanje situacije s najvećom zvijezdom i svojim kapetanom Lionelom Messijem kojemu na kraju sezone istječe ugovor i mogao bi na kraju sezone postati slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leo je prioritet

Laporti je glavni cilj da se to ne dogodi i da Messi završi karijeru u Barceloni te će se najviše pažnje posvetiti toj situaciji.

Laporta bi mogao i na kraju sezone uručiti otkaz treneru Ronaldu Koemanu, koji nije impresionirao u svojoj prvoj sezoni na klupi i jedino što je Nizozemca moglo spasiti je to da klub ne uspije pronaći kvalitetnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ronald Koeman

No, čini se da je Laporta već pronašao idealnog trenera.

Katalonski RAC 1 objavio je da je predsjednik Barcelone stupio u kontakt s trenerom Bayerna Hansijem Flickom, koji na kraju sezone odlazi iz njemačkog kluba, i ponudio mu posao na Barceloninoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Hansi Flick

Jedini problem je taj što Flick konkurira i za poziciju novog njemačkog izbornika i Katalonci sada moraju čekati njegovu odluku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo