PROMJENE NA CAMP NOU / Šef Barce objasnio zašto je smijenio Koemana i progovorio o budućem treneru: 'Njegovo ime je u svim medijima, ali imamo i druge opcije'

Image
Foto: Profimedia

Barcelona se trenutačno nalazi na devetom mjestu Primere sa 15 bodova

29.10.2021.
16:32
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je trebala smijeniti Ronalda Koeman i ranije, rekao je u petak predsjednik katalonskog velikana Joan Laporta, dodavši kako Xavi nije jedina opcija za novog trenera.

Nizozemac je dobio otkaz nakon poraza od Rayo Vallecana, drugog u nizu nakon što su Katalonci proteklog vikenda izgubili i od Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući današnju situaciju, to bi vjerojatno bila najbolja odluka," rekao je Laporta na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio Sergija Barjuana kao privremenog trenera.

  • Neodrživa situacija

"Sada je to lako reći, ali to su okolnosti koje su nas navele da čekamo. Mislili smo da Koemanu treba više vremena. Preuzimam punu odgovornost, ali situacija je došla do točke koja je bila neodrživa," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laporta se osvrnuo i na tvrdnje španjolskih medija kako će XaviHernandez biti novi Barcin trener. Laporta je potvrdio kako su pregovori uznapredovali, ali dogovor još nije postignut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je prijatelj i uvijek sam mislio da će Xavi jednog dana biti Barcelonin trener. To mu je prioritet u životu. Ako postignemo dogovor, imat će našu punu podršku", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Xavijevo ime je u svim medijima, ali Barcelona ima i druge opcije," poručio je Laporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se trenutačno nalazi na devetom mjestu Primere sa 15 bodova, devet manje od vodećeg Real Sociedada i šest manje od drugoplasiranog Real Madrida.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo