Još loših vijesti za navijače Barçe: Neuspješni trener ipak ostaje?

Argentinski stručnjak Gerardo Tata Martino ipak bi i sljedeće sezone mogao voditi nogometaše Barcelone, piše Marca. To znači da su se odrekli svoje bivše legende Luisa Enriquea koji je u ?

25.4.2014.
18:21
VOYO logo

Martinu je ostala još godina dana ugovora s katalonskim klubom, ali nakon nezadovoljavajućih rezultata u aktualnoj sezoni, očekivalo se da će dvije strane raskinuti suradnju. No, Martino se ovih dana sastao sa sportskim direktorom Andonijem Zubizarretom i razgovarao s njim o ovosezonskom učinku.

Složili su se da Barcelona nije ispunila cilj ni u jednom natjecanju budući da je ispala u četvrtfinalu Lige prvaka, poražena je u finalu Kupa kralja, a u španjolskom prvenstvu ima samo minimalne izglede za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gO7hyT04oLU

Međutim, Zubizarreta je unatoč tome izrazio želju za nastavkom suradnje jer želi uspostaviti određeni kontinuitet. Naime, u slučaju rastanka s Martinom, Katalonci će u treću uzastopnu sezonu ući s novim trenerom. Zubizarreta je navodno iskazao i razumijevanje za Martina zbog okolnosti u kojima je postao trener s obzirom da je na klupu došao nakon nagle ostavke bolesnog Tita Vilanove, pa nije odradio s momčadi kompletne pripreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubizarreta navodno nije posve zadovoljan ni s potragom za mogućim Martinovim nasljednicima. Poželjni Jürgen Klopp je, naime, otklonio mogućnost napuštanja Borussije Dortmund, a angažman Luisa Enriquea ili Ernesta Valverdea u klubu smatraju prilično rizičnim. Martino bi tako, pomalo neočekivano, mogao ostati za kormilom, ali situacija će definitivno bit jasna za nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo