BARCELONA DOVODI SRPSKOG NAPADAČA: / S njim je sve dogovoreno, odabrao je španjolske prvake ispred Bayerna i Liverpoola

Image
Foto: AFP

Vodeći strijelac Bundeslige zabio je 14 golova u 19 odigranih utakmica

11.2.2019.
14:25
AFP
VOYO logo

Napadač frankfurtskog Eintrachta Luka Jović, trenutačno vodeći strijelac njemačkog nogometnog prvenstva, dogovorio je osobne uvjete prelaska u Barcelonu. Navodi to Marca prenoseći vijest iz Frankfurter Allgemeine Zeitunga. Dodaje se i da tek predstoji klubovima da se dogovore oko transfera koji bi mogao iznositi oko 50 milijuna eura.

Kao razlog osnaživanja napada navodi se da 'Luis Suarez stari', a da su zamjene Paco Alcacer i Munir El Haddadi već napustile klub. Kevin-Prince Boateng stigao je na posudbu do kraja sezone i potrebno je naći trajno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoložen pred suparničkim golovima

Jović, srpski reprezentativac, pritom se čini kao dobro rješenje budući da je riječ o igraču starom 21 godinu koji je u 19 bundesligaških nastupa ove sezone zabio 14 golova. U Europskoj ligi dodao ih je pet u šest utakmica.

Pod vodstvom Nike Kovača Jović je s Eintrachtom prošle sezone slavio naslov u DFB Pokalu kada je frankfurtski klub uz dva gola Ante Rebića slavio 3-1 pobjedu protiv Bayerna. U finale natjecanja Eintracht je stigao minimalnom pobjedom protiv Schalkea kada je upravo Jović bio strijelac jedinog pogotka na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo