BARCELONA DOLAZI NA MAKSIMIR PO DANIJA OLMA: / Službena ponuda je na Mamićevom stolu, čeka se samo potpis

Image
Foto: Profimedia

Dinamo je za čudesnog Španjolca tražio 40 milijuna eura, dok ga najpoznatija web stranica koja se bavi transferima i cijenama nogometaša cijeni na 35 milijuna eura

31.12.2019.
12:11
Profimedia
VOYO logo

Kad je Dinamo u posljednjem kolu razigravanja po skupinama ispao iz europskih natjecanja, sve se više počelo pričati o velikoj rasprodaji na Maksimiru.

Prvi u redu za prodaju i najskuplji eksponat u modrom izlogu je Španjolac Dani Olmo koji je u Ligi prvaka pokazao da može igrati na najvišoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti, za Olma je stigla i službena ponuda i to, ni manje, ni više, nego od njegovog bivšeg kluba - Barcelone.

MARCA POKOPALA MODRIĆA: Otkrila veliku istinu o tome zašto ne igra u prvih 11; Zbog ovog igrača Luka više nije tako bitan Zidaneu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je informaciju Sportskim novostima dao njegov agent Andy Bara, no ne zna se još o kolikom se iznosu radi. Dinamo je za čudesnog Španjolca tražio 40 milijuna eura, dok ga najpoznatija web stranica koja se bavi transferima i cijenama nogometaša cijeni na 35 milijuna eura.

Olmo je još kao srednjoškolac Barceloninu školu zamijenio Dinamovom napravivši presedan u svijetu nogometa, a ubrzo će se taj potez isplatiti njemu i maksimirskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo