BARCELONA BILA NA KORAK OD DEBAKLA, ALI ONDA... VAR! / Rakitić i društvo preokretali fenjeraša, a na kraju ih spasio sudac

Image
Foto: Profimedia

Barca se jako mučila kod Leganesa, koji je vodio od 12. minute

23.11.2019.
15:13
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone slavili su u dvoboju 13. kola Primere preokretom kod Leganesa s 2-1, a za Barcu je nakon dugo vremena igrao i Ivan Rakitić.

Barca se jako mučila kod Leganesa, koji je vodio od 12. minute preko El Nesrya, a Barca je izjednačila u 53. kada je glavom pogodio Luis Suarez. Katalonci su došli do pobjede u 79. minuti kada je Arturo Vidal zabio iz sumnjive pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the Spanish championship La Liga football match between FC Barcelona and Real Valladolid on October 29, 2019 at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain - Photo Xavier Bonilla / Spain DPPI / DPPI, Image: 479938186, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: Xavier Bonilla / AFP / Profimedia

Sumnjiv gol

Pomoćni sudac je sudio zaleđe, a Vidal je zaista bio u zaleđu, ali onda se umješao VAR i oni su pak ustanovili kako se lopta prije Vidala odbila od noge jednog od braniča Leganesa i zato su presudili da je bio gol.

Rakitić je ušao u igru u 57. minuti, a Barcelona vodi s 28 bodova ispred Reala koji ima 25, dok je Leganes ostao zadnji na ljestvici sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo