lov na Schmeichela / Barca nudi bogatstvo za golmana engleske senzacije: je li dosta 20 milijuna eura?

Image
Foto: Phil Shephard-Lewis/News Syndication/PIXSELL

Barci treba novi vratar, jer ovog ljeta Marc-Andre ter Stegen odlazi iz katalonskog kluba, a Barcelona i sljedeće sezone želi imati dvojicu vratara koji će ravnopravno dijeliti "jedinicu"

25.4.2016.
17:33
Phil Shephard-Lewis/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Odlične partije Leicesterova vratara Kaspera Schmeichela (29) privukle su pažnju Barcelone, koja je spremna platiti 20 milijuna eura za danskog golmana, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Sinu Petera Schmeichela, legendarnog golmana Manchester Uniteda, dugo je trebalo da uđe u krug najboljih vratara u Engleskoj. Kao 19-godišnjak je 2005. stigao u Manchester City, za koji je skupio samo osam nastupa. Nakon toga uslijedile su brojne epizode po niželigaškim klubovima (Darlington, Bury, Falkirk, Cardiff, Coventry, Notts County, Leeds), a 2011. stiže u Leicester gdje je njegova karijera procvjetala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barci treba novi vratar, jer ovog ljeta Marc-Andre ter Stegen odlazi iz katalonskog kluba, a Barcelona i sljedeće sezone želi imati dvojicu vratara koji će ravnopravno dijeliti "jedinicu", kao što je slučaj ove godine. Ter Stegen je branio u Ligi prvaka, a Claudio Bravo u domaćem prvenstvu.. 

Ter Stegen bi karijeru trebao nastaviti u Engleskoj, budući da su za njega zainteresirani Manchester City i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo