BANDIĆ SE MALO ZALETIO: / Grad Zagreb ostao bez sportskog spektakla!

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukić

Zagreb Indoors odlazi u povijest, hrvatska metropola ostala je bez ATP turnira.

7.10.2015.
10:05
Pixsell, Sanjin Strukić
VOYO logo

Iako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prije samo par tjedana ponosno tvrdio kakao - "Hanžekovićev memorijal, Zagreb Indoors i Snježna kraljica i dalje će biti tri najveća sportska događaja u Zagrebu!", taj scenarij nećemo gledati. Tenis je napustio Zagreb, turnir se seli u - Bugarsku.

Besparica u gradskom proračunu koji bi trebao krpati financijsku konstrukciju turnira, slabo zanimanje sponzora ali i publike vjerojatno su u kompletu presudili ovom sportskom događaju. No, bolje i da su svi odgovorni se odlučili i na ovakav potez, nego i nastavili trošiti veliki novac na turnir pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nekih boljih vremena...a do tada objavljujemo objavu ureda turnira:

"Najljepše svima zahvaljujemo na 10 predivnih godina druženja, korektnom izvještavanju i velikom zanimanju za ATP teniski turnir PBZ ZAGREB INDOORS. Turnir se 2016. godine seli u glavni grad Bugarske ‐ Sofiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki rezultati i pohvale igrača za organizaciju proteklih 10 godina PBZ ZAGREB INDOORSA, uvijek će ostati zapisani u analima bijelog sporta. Nastupila su velika svjetska teniska imena: Novak Đoković, Andy Murray, Stan Wawrinka te perjanice hrvatskog tenisa i osvajači zagrebačkog turnira: Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Ivan Dodig te Ivo Karlović i Borna Ćorić.

Hrvatska publika uživala je u istinskom tenisu, a mladi naraštaji imali su rijetku priliku zaigrati s profesionalnim igračima i osjetiti pravu turnirsku atmosferu. Doveli smo CNN u Zagreb, na 5 kontinenta u više od 160 zemalja svijeta, slika Zagreba i TV prijenosi obišli su svijet. Veliko srce organizatora i partnera stvorili su ugođaj o kojem će se još dugo pričati. Na ponos i ugled gradu Zagrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo