'NEKA OVO BUDE POČETAK' / Povijesni izbori u Dinamu sve su bliže, tim povodom oglasili su se Bad Blue Boysi

Image
Foto: Pixsell

'Neka ovo bude početak tradicionalnog, zajedničkog glasovanja koje ćemo prakticirati svaki put u ovakvim prilikama u budućnosti', zaključak je navijačke skupine Bad Blue Boys

29.2.2024.
17:48
Pixsell
VOYO logo

Demokratski izbori u Dinamu po prvi put u povijesti tog kluba održat će se ove subote 2. ožujka. Navijači Dinama i poglavito Bad Blue Boysi petnaestak godina vodili su borbu i napokon je došlo vrijeme za izbore u Dinamu.

Image
SLUŽBENO /

UEFA donijela odluku o gostujućim navijačima na utakmicama između Dinama i PAOK-a

Image
SLUŽBENO /

UEFA donijela odluku o gostujućim navijačima na utakmicama između Dinama i PAOK-a

Dinamovo proljeće naziv je liste koju podržavaju Boysi i koja slovi za velikog favorita na nadolazećim izborima. Velimir Zajec kandidat je te liste za predsjednika kluba, a protivnik će im biti lista Dinamo iznad svih koju predvodi Otto Barić mlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem svojih društvenih kanala Boysi su poslali poruku svim navijačima i članovima koji izlaze na izbore u subotu:

''Kao što je od ranije svima poznato, prvi, povijesni izbori za novi saziv Skupštine kluba održati će se u subotu. Ovim putem pozivamo sve navijače i članove našeg kluba da se taj dan zajedno okupimo u parku Ružmarinka i u 12 sati zajedno krenemo prema stadionu na glasovanje! To se posebno odnosi na sve one koji žive u Zagrebu i okolici, da umjesto glasovanja putem interneta izaberu osobni dolazak na stadion na ovaj poseban dan za naš klub i njegove navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka ovo bude početak tradicionalnog, zajedničkog glasovanja koje ćemo prakticirati svaki put u ovakvim prilikama u budućnosti.

BAD BLUE BOYS''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija 3. ožujka igra novu utakmicu protiv Rumunjske. Susret je jako bitan u kvalifikacijama za EP. Gledajte ga na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo