AUSTRIJSKI REPREZENTATIVAC SRPSKIH KORIJENA O GOSTOVANJU U BIH: / 'Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku!'

Image

Gotovo uvijek kada neki nogometaš balkanskih korijena dolazi u goste zemlji iz koje je ponikao podignu se tenzije, ovoga puta čak i nema direktne veze, ali ima tenzija

10.9.2018.
19:21
VOYO logo

Nogometna reprezentacija BiH na Bilinom će Polju dočekati Austriju u utakmici 2. kola Lige nacija. Izabranicima Roberta Prosinečkog će se tako nakon pobjede protiv Sjeverne Irske suprostaviti bitno ozbiljniji protivnik, predvođen Markom Arnautovićem.

Osim Arnautovića Austrija u svojim redovima ima još nogometaša s ovih prostora, a jedan od takvih je i Dragović koji je posljednjem sudaru dvaju zemalja ušao u okršaj s Edinom Džekom. "Ovo je za mene utakmica kao i svaka druga, samo što ću dobro razumjeti šta protivnici pričaju na terenu", rekao je Dragović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na susret se osrvnuo i Arnautović, nogometaš West Hama porijeklom iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što očekujem? Očekujem da mi zvižde, ali morat ću se izolirati od događanja na tribinama i koncentrirati se samo na teren. Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slavensku zemlju. Razumijem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje i ne želim govoriti o ratu.", rekao je Arnautović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo