Pogledajte kakvog mladog majstora dovode Mandžukiću

Čim su riješili dovođenje hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića, potpisavši s njim četverogodišnji ugovor, u Atletico Madridu su krenuli u potragu za još jednim napadačem.

12.7.2014.
13:04
VOYO logo

Redove španjolskog prvaka su ovo ljeto već napustili Diego Costa i David Villa, a uskoro će to po svemu sudeći napraviti i Adrian. Madriđani zato moraju dodatno pojačati ofenzivnu liniju, a na radaru već imaju nekoliko opcija.

Prema pisanju El Mundo Deportiva, najizglednijim se čini dovođenje Brazilca sa španjolskom putovnicom Rodriga Morena. Riječ je o 23-godišnjaku koji je ponikao u nogometnoj školi Real Madrida odakle je 2010. prešao u Benficu. Jednu je sezonu proveo na posudbi u Boltonu, a prošle je sezone u dresu lisabonskog kluba postigao 18 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/7ym6Pn1QOVY

Druga imena koja se spominju su ona krilnog napadača Torina Alessija Cercija, te bivšeg napadača Valencije Roberta Soldada koji se prošle sezone nije najbolje snašao u dresu Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak prve španjolske nogometne lige Atletico Madrid doveo je slovenskog vratara Jana Oblaka iz Benfice za 16 milijuna eura...

Klubovi su se napokon dogovorili oko otkupne klauzule, a 21-godišnji Oblak će već idućeg tjedna stići u Madrid, gdje će i službeno potpisati šestogodišnji ugovor. Službena objava transfera od strane oba kluba također je prolongirana za ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oblak će se u španjolskom prvaku s Angelom Moyom boriti za mjesto između vratnica, nakon što je tu poziciju napustio sjajni Belgijanac Thibaut Courtois, koji se nakon trogodišnje posudbe vratio u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo