i modrić među njima / Atipični prijelazni rok: 'Kraljevi' nisu dovodili zvijezde, no zato su spremili novi ugovor za četiri oslonca momčadi

Image

Aktualni europski prvaci umjesto njima svojstvenog rasipanja novca ovog su se puta odlučili dodatno učvrstiti sadašnju momčad

8.9.2016.
10:43
VOYO logo

Real Madrid ovog je ljetnog prijelaznog roka bio atipično neaktivan na tržištu.

'Kraljevi' su tek vratili Alvara Moratu iz Juventusa za 30 milijuna eura, a svi ostali poslovi bili su vezani isključivo uz igrače omladinskog pogona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, europski prvaci umjesto njima svojstvenog rasipanja novca ovog su se puta odlučili dodatno učvrstiti sadašnju momčad i pobrinuti se da ista što duže ostane na okupu. 

Tako će najveće zvijezde kluba do kraja rujna dobiti nove ugovore koji će ih s klubom vezati na još najmanje dvije godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Cristianu Ronaldu, Garethu Baleu, Toniju Kroosu i našem Luki Modriću

Podsjetimo, Ronaldo je još ranije izjavio kako želi završiti karijeru u Realu, a nešto mlađi Gareth Bale trebao bi preuzeti ulogu glavne zvijezde nakon njegova umirovljenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih, u klubu bi htjeli zadržati i kreativni dvojac Modrić-Kroos koji je protekle sezone u Madrid donio drugi trofej Lige prvaka u posljednje tri godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo