Njihova istina: Nogometni skandal godine je teroristička akcija?!

Nogometni savez Srbije (FSS) najoštrije je osudio scene nasilja na prekinutoj utakmici s Albanijom poručivši kako se radi o 'terorističkoj akciji protiv interesa države Srbije'.

15.10.2014.
17:29
VOYO logo

Vodeći ljudi FSS-a smatraju kako su Albanci bili direktni krivci za prekid utakmice dodavši kako očekuju da će UEFA registrirati utakmicu rezultatom 3:0 za Srbiju. Navode i kako su predstavnici reprezentacije Albanije odbili svaku opciju nastavka utakmice, iako su sudac i delegat smatrali da postoji mogućnost za odigravanje susreta.

FSS je upozorio UEFA-u da se ovako nešto može dogoditi i na drugim stadionima diljem Europe i zbog toga bi ubuduće sigurnosne mjere morale predvidjeti i "albanski način" djelovanja protiv nogometa i njegovih sudionika. U priopćenju se navodi da zastava "Velike Albanije" vrijeđa osjećaje svih građana Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i predsjednik Albanskog nogometnog saveza (FFSHF) Armand Duka poručivši kako "nisu važni bodovi, nego rješenje u korist nogometa".

//www.youtube.com/embed/uDs5mwNRY7U

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je najmanje važno kako će utakmica biti registrirana. Važno je da odluka bude u službi razvoja nogometa. Ne bih želio da nogomet bude oštećen, ali nije bilo moguće nastaviti utakmicu. UEFA sada mora donijeti odluku koja će biti u službi razvoja nogometa," kazao je Duka za albanske medije.

Dio srpskih medija je objavio kako je bespilotnom letjelicom sa albanskom zastavom koja je izazvala tučnjavu i prekid utakmice upravljao Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame. No, Olsi Rama je to demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam ništa s letjelicom i nisam priveden," poručio je Rama.

"Nikada u životu nisam upravljao s dronom, jedino sam kupio sinu dječji helikopter", dodao je 45-godišnji Rama koji pored albanskog ima i američko državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo