ARSENAL U LOVU: / Wenger zvao zbog hrvatske zvijezde i dobio odgovor - 30 milijuna eura!

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Prema pisanju talijanskog dnevnog lista Gazzetta dello Sport, engleski velikan Arsenal vratio se u utrku za hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića.

24.7.2016.
15:27
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Topnici su se još prije nekoliko mjeseci intenzivno zanimali za Brozovića, ali ta je priča malo utihnula kada su iz Borussije Mönchengladbach doveli švicarskog veznjaka Granita Xhaku. No, čini se da Arsene Wenger smatra da treba dodatna pojačanja na sredini terena.

Dobra zarada

Gazzetta tvrdi da su se iz Arsenala ovih dana ponovno raspitivali za Brozovića, a odgovor iz Intera je bio isti - cijena je 30 milijuna eura. Štoviše, Nerazzurri su poručili da neće ni ulaziti u pregovore ako kupac ne pokaže spremnost da plati spomenuti iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenalu je ta cijena očito previsoka, ali nije isključeno da će na kraju popustiti. Brozović je odličnim prošlosezonskim igrama u dresu Intera, kao i solidnim nastupom na nedavnom Europskom prvenstvu, privukao pažnju brojnih klubova i u milanskom su klubu očito procijenili da za njega mogu dobiti spomenuti iznos. Uspije li im to, moći će se pohvaliti dobrom zaradom budući da su Brozovića u siječnju prošle godine doveli iz Dinama za osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo