Novi udarac za Wengera i navijače Arsenala

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 2. kola Premierlige Stoke City i Arsenal su na stadionu Britannia odigrali neodlučeno 0:0.

26.8.2012.
16:35
VOYO logo

Za nogometaše Arsenala prilagodba na život bez Robina van Persieja očito teško ide! Utakmice između ovih suparnika na Britanniji zadnjih su godina bile vrlo efikasne, u pet posljednjih navrata obje su momčadi postizale barem po pogodak.

U nedjelju je niz prekinut, a čak se ne može reći ni da je bilo posebno ozbiljnih prilika. Arsenal je dominirao, imao veći posjed lopte, ali ništa konkretno nije napravio. Izdvojimo, stoga, tek tri situacije. U osmoj se minuti u svome kaznenom prostoru poskliznuo Andy Wilkinson, što je omogućilo priliku Lukasu Podolskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći branič se, međutim, uspio baciti i u posljednji trenutak blokirati udarac njemačkog reprezentativca. U 74. minuti Abou Diaby se našao sam s loptom na otprilike sedam, osam metara od domaćeg gola.

Francuz se, međutim, spetljao, trebala mu je čitava vječnost da puca, a kad je to napokon napravio, poslao je loptu pored vrata. Petnaest minuta kasnije njegov sunarodnjak Olivier Giroud je lobom pokušao iznenaditi domaćeg vratara Asmira Begovića, ali lopta je otišla malo iznad grede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo