PREMIERLIGAŠI ŽELE DINAMOVCA / Dva slavna kluba zainteresirana za zvijezdu Modrih, velikan ga odmah želi vidjeti u svojim redovima

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Popularni engleski list otkriva kako su dva premierligaša 'zagrizla' za Dinamovog ofenzivca - Mislava Oršića

20.1.2022.
9:26
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najpopularnijih i najčitanijih engleskih listova prenosi nevjerojatne informacije vezane za igrača Dinama i hrvatskog reprezentativca - Mislava Oršića.

The Sun piše da su za Oršićeve usluge zainteresirana dva kluba iz Premier lige, od kojih je jedan velikan. Već se ranije pisalo da je za usluge krilnog napadača zainteresiran Burnley, a sada je otkriveno da ga promatra i Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislava Oršića (29) u svojim redovima žele Burnley i Arsenal. Hrvatskog reprezentativca Dinamo bi pustio za deset milijuna funti", pišu Englezi pa podsjećaju na njegove utakmice protiv premierligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ubojica' Engleza

"Engleski ljubitelji nogometa jako su dobro zapamtili Oršića u posljednjih godinu dana. Prvo je hat-trickom izbacio Tottenham iz Europa lige, a onda je u istom najtecanju zabio prekrasan pogodak za pobjedu nad West Hamom."

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Mislav Oršić izvodi korner

Ipak, ističu da je Burnley veći favorit za dovođenje hrvatskog reprezentativca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Burnleyjev trener Sean Dyche je Oršića označio kao prvi izbor jer traži baš takvog igrača - veznjaka golgetera. Burnley ima novaca za pojačanja nakon nevjerojatne prodaje Chrisa Wooda za 25 milijuna funti u Newcastle United."

Teška situacija za Burnley

Burnley je u teškoj borbi za ostanak u prvoj engleskoj ligi; trenutno su posljednji sa svega 11 bodova. Upisali su samo jednu pobjedu te osam remija u 17 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na zadnjem su mjestu u ligi, ali su odigrali svega 17 utakmica, čak šest manje u odnosu na neke klubove. Hitno im treba veća i jača momčad kako bi uspješno prošli kroz gusti raspored koji je pred njima", piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je pak šesta momčad u Premier ligi. Nakon užasnog ulaska u sezonu, momčad Mikela Artete malo je pohvatala konce te su sada u borbi za mjesta koja vode u Europu. U 20 susreta Arsenal je upisao 11 pobjeda, četiri remija i sedam poraza te zaostaju svega dva boda od West Hama koji je na četvrtom mjestu.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo