Nogometna zvijezda danas vrijedi manje od igrača Dinama

Prema navodima otočkih medija, bugarski nogometaš Fulhama Dimitar Berbatov mogao bi se u siječanjskom prijelaznom roku preseliti u Arsenal.

3.1.2014.
8:49
VOYO logo

U trenutno vodećem sastavu engleskog nogometnog prvenstva u potrazi su za pojačanjem u napadu budući da su Olivier Giroud i Nicklas Bendtner trenutno na popisu ozlijeđenih, dok se Lukas Podolski tek vratio nakon skoro četveromjesečne stanke uvjetovane ozljedom zadnje lože.

Berbatov ima ugovor s Fulhamom do kraja sezone, a vjeruje se da bi Topnici za njega mogli ponuditi dva milijuna funti. To je čak 15 puta manje od iznosa odštete koju je Manchester United 2008. godine za Bugarina platio Tottenhamu, a primjerice oko šest puta manje od cijene koju je Tottenham prošle godine bio spreman platiti Dinamu za Alena Halilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni bugarski napadač koji je ove sezone postigao pet golova i sam je ranije izrazio želju za promjenom sredine, a u Arsenalu bi dobio priliku boriti se za titulu.

//www.youtube.com/embed/C08pZjZOmLw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Fulhamu Berbatov igra od 2012. godine, a prethodno je branio boje Manchester Uniteda, Tottenhama, Bayera i sofijskog CSKA.

Napadač Fulhama Dimitar Berbatov (32) dodatno je potpirio medijska nagađanja koja govore da će pojačati londonski Arsenal. Naime, na Facebook-profilu bugarskog nogometaša osvanula je njegova fotografija uz popratni tekst "Mogao bih lansirati Arsenal do naslova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo