ARGENTINSKI IZBORNIK PRELOMIO: / Messi će s ovim suigračima prijetiti Daliću, napad izgleda zastrašujuće s potvrđenim dvojcem

Image
Foto: AFP

Sve je izglednije da uistinu Icardi iz Intera neće biti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

3.5.2018.
17:12
AFP
VOYO logo

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli je izgleda prelomio i donio odluku o tome koji će njegovi nogometaši činiti napad u Rusiji. Tamošnji mediji donose kako su dvojica iz Juventusa, Paolo Dybala i Goznalo Higuain, potpuno sigurni te su dobili potvrdu od 58-godišnjeg stručnjaka.

NEVIĐEN PRITISAK NA ARGENTINCA U RODNOJ DRŽAVI: ‘Messi ima revolver prislonjen na glavu koji se zove Svjetsko prvenstvo’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susreo se izbornik na europskom putovanju s Higuainom i Dybalom kojima je rekao kako će imati mjesto među 23 putnika za Rusiju ukoliko će biti zdravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain nije igrao na početku ciklusa kada je Sampaoli preuzeo momčad, ali igrao je zadnje dvije prijateljske i "zacementirao svoje mjesto".

Kako navode isti izbori, na Hrvatskoj u skupini D neće definitvno prijetiti napadač Intera Mauro Icardi. On i Carlos Tevez, čije se ime spominjalo posljednjih tjedana, neće biti među 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče veznog i napadačkog dijela momčadi, s kojim će brigu imati hrvatski braniči, sigurni su navodno Lionel Messi, Sergio Aguero, Higuain, Dybala, Lucas Biglia, Ever Banega, Giovani Lo Celso, Angel Di Maria i Manuel Lanzini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo