ARGENTINSKI IZBORNIK OPTUŽEN ZA SEKSUALNO NAPASTOVANJE! / Izvori tvrde da mu je žrtva bila kuharica i da mu prijeti – otkaz

Image
Foto: AFP

Argentinsku reprezentaciju vodi Jorge Sampaoli

10.6.2018.
10:32
AFP
VOYO logo

Izbornik najboljih argentinskih nogometaša Jorge Sampaoli našao se usred skandala koji će dobrano zatresti reprezentaciju koja se sprema za dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Naime, kako prenosi La Repubblica pozivajući se na argentinskog novinara Gabriela Anella, Sampaoli je seksualno napastovao kuharicu u kampu reprezentacije. Anello tvrdi da se Argentinski nogometni savez svim silama trudi zaustaviti curenje vijesti, no i da su mi svi s kojima je pričao potvrdili točnost navoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaćena šutnja?

Navodno napastovana kuharica, opet navodno, primila je novac u zamjenu za šutnju. Argentinski mediji pišu o mogućem otkazu Sampaoliju, ali podsjećaju i da je izvor vijesti Anello isti onaj koji je ranije i ustvrdio da Ezequiel Lavezzi konzumira marihuanu, što također nije potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog te su objave argentinski nogometaši odbili obraćati se medijima mjesecima, a sam Anello dobio je zabranu pristupa njima. Ove su optužbe još teže...

Argentina SP otvara u skupini D u kojoj su još Hrvatska, Nigerija i Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo